Arbëri

OEK pret nga Qeveria Kurti ta ketë prioritet zhvillimin ekonomik

OEK pret nga Qeveria Kurti ta ketë prioritet zhvillimin ekonomik
Foto: Kosovapress
 

Qeveria e re e Kosovës duhet të ketë prioritet zhvillimin ekonomik dhe ofrimin e vendeve të reja të punës të qëndrueshme për qytetarët e vendit.

Kështu u tha në takimin e Odës Ekonomike të Kosovës me Doganën, Administratën Tatimore dhe Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë.