Arbëri

Kurti: Vizitën e parë zyrtare do ta bëj në Shqipëri

Kurti: Vizitën e parë zyrtare do ta bëj në Shqipëri

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në zyrën e tij, ka pritur ambasadorin e Shqipërisë, Qemal Minxhozi.

Kurti, siç bën me dija Zyra për Informim e Kryeministrisë, tha se Minxhozi është një mik i afërt i tij dhe se si kryeministër i Kosovës, vizitën e tij të parë zyrtare do ta bëjë në Republikën e Shqipërisë.