Arbëri

Abbott: Qeveria e re të tregojë guxim në implementimin e dëshirave të votuesve

Abbott: Qeveria e re të tregojë guxim në implementimin e dëshirave të votuesve

Ambasadori britanik në Kosovë, Nicholas Abbott, ka uruar qeverinë e re të kryeministrit Albin Kurti.

Në një postim në Facebook, Abbott tha se është një rrugë e rëndë përpara për administratën e re, dhe se duhet të adresohen çështje urgjente, duke përfshirë buxhetin shtetëror për vitin 2020, vendimet e bllokuara administrative dhe sundimin e ligjit.