Arbëri

Komunitetet e kushtëzojnë mbështetjen ndaj Kurtit me udhëheqjen e një ministrie

 

Veton Berisha nga komuniteti egjiptian pas takimit me kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka thënë se nga ai kanë kërkuar udhëheqjen e një ministrie nga komuniteti rom, ashkali dhe egjiptian.

Ai thotë se nëse nuk përmbushet kjo kërkesë atëherë nuk e din nëse ka kuptim përkrahja e komuniteteve për qeverinë në ardhje.