Arbëri

Beqaj: Pasojat nga dështimi i marrëveshjes VV-LDK më të mëdha se sa përfitimet

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Në një intervistë për portalin Koha.net, analisti Belul Beqaj, thotë se negociatat e deritashme ndërmjet Vetëvendosjes dhe LDK-së, do të prodhojnë zhgënjim.

"Pasojat nga dështimi i marrëveshjes do të jenë shumëfishë më të mëdha se sa përfitimet nga marrëveshja", shprehet Beqaj.