Arbëri

Presidenti shpall të enjten ditë zie në nderim të policit Sami Thaqi

Presidenti shpall të enjten ditë zie në nderim të policit Sami Thaqi

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, pas rënies në krye të detyrës të pjesëtarit të Policisë së Kosovës, Sami Thaqi, ka shpallur ditën e enjte, më 30 janar 2020, ditë zie në shenjë nderimi shtetëror, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Në pajtim me legjislacionin në fuqi, në ditën e zisë, të shpallur për ta nderuar jetën dhe veprën e policit Sami Thaqi, flamuri shtetëror ngrihet në gjysmështizë në të gjitha objektet shtetërore të Republikës së Kosovës, brenda dhe jashtë vendit.