Arbëri

Studentja shqiptare kërkon të evakuohet nga Wuhani

Foto: Reuters / ilustrim
 

Një studente shqiptare në Kinë ka kërkuar që të evakuohet nga Wuhani, epiqendra e Koronavirusit.

Wuhani është qyteti që ka numrin më të lartë të rasteve të Koronavirusit, me 1 423 të konfirmuara, 47 të rikuperuara dhe 76 vdekje.