Arbëri

Krasniqi: Udhëheqësit e partive janë gjela me njëri-tjetrin, me të tjerët bëhen si pula të lagura

 

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi ka thënë se që 10 vjet udhëheqësit e partive politike pa përjashtim nuk kanë vesh për të dëgjuar as sy për të parë.

Sipas tij, ata dinë ta mohojnë njëri-tjetrin duke vendosur vija të kuqe dhe duke krijuar armiqësi.