Arbëri

Lekaj e kishte favorizuar “Eurowingsin” edhe për fluturimet në Zvicër

 

Kompania gjermane “Lufthansa” dhe nënkompania e saj “Eurowings”, që fituan të drejtën për operimin e linjës Prishtinë-Beograd, kanë histori paraprake me Kosovën.

Në maj të 2018-s kjo kompani përfitoi një tjetër favor nga shteti - linjën e pakufizuar ajrore për Zvicër dhe anasjelltas, raporton KTV.