Arbëri

Subjektet politike të Luginës së Preshevës me një listë në zgjedhjet parlamentare të Serbisë

 

Liderë të subjekteve politike në Luginë të Preshevës, sot kanë nënshkruar një marrëveshje me të cilën do të garojnë me një listë në zgjedhjet parlamentare të Serbisë.

Kjo marrëveshje është nënshkruar në Tiranë në një takim, të organizuar nga ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj.