Arbëri

Moti sot në Shqipëri

Moti sot në Shqipëri

Gadishulli i Ballkanit vazhdon të dominohet nga zona me presion të lartë atmosferik e cila po mban qëndrueshmëri të kushteve atmosferike në territorin e Shqipërisë.

Moti do të vijojë i thatë me kthjellime në zonën perëndimore dhe prani të fenomenit të mjegullës përgjatë luginave.