Në Zvicër shënohet Dita e Përkujtimit të Gjenocidit ndaj Shqiptarëve të Kosovës Reçak, 1999. Foto: Alban Bujari / KOHA

Në Zvicër shënohet Dita e Përkujtimit të Gjenocidit ndaj Shqiptarëve të Kosovës

15 January 2020 08:12

Sot në Zvicër shënohet Dita e Përkujtimit të Gjenocidit ndaj Shqiptarëve në Kosovë.

Qendra "Gjenocidi në Kosovë - Plagë e Hapur" mban tubim kushtuar viktimave të gjenocidit.

Ky aktivitet zhvillohet në 21 vjetorin e Masakrës së Reçakut të kryer nga forcat serbe dhe në njëvjetorin e miratimit të rezolutës nga Kuvendi i Kosovës, ku 15 janari shpallet “Dita e Përkujtimit të Gjenocidit ndaj Shqiptarëve në Kosovë”.

Tubimi mbahet në GZ Oerlikon Gubelstarsse 10 në Zurich, nga ora 19:00.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme