Arbëri

Ambasada Britanike në Prishtinë largon 80% të plastikave njëpërdorimëshe

Ambasada Britanike në Prishtinë largon 80% të plastikave njëpërdorimëshe
 

Ambasada Britanike në Kosovë ka bërë të ditur se Ministria e Punëve të Jashtme e Britanisë është duke zëvendësuar veturat zyrtare me vetura elektrike ose hibride. Kjo në kuadër të përpjekjes më të gjerë për të zvogëluar ndikimin e saj të karbonit dhe të bëhen "shërbimi më i gjelbër diplomatik në botë".

Një veprim të tillë, e ka nisur edhe përfaqësia diplomatike në Prishtinë.