Arbëri

Prokurorja Hajdari thotë se kërcënimet i shkuan pas “fushatave linçuese” ndaj saj

 

Me likuidim fizik dhe hyrje në shtëpi të saj, është kërcënuar të shtunën prokurorja speciale, Drita Hajdari.

Hajdari, përmes telefonit, ka konfirmuar se ka marrë mesazhe kërcënuese për jetën, përmes rrjetit social Facebook.