Arbëri

Gjyqtarët biznesmenë në konflikt interesi

Gjyqtarët biznesmenë në konflikt interesi

Dy gjyqtarë të Gjykatës Themelore të Prishtinës janë gjetur në konflikt interesi nga Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK). Sinisha Borisavleviq, gjyqtar në Gjykatën Themelore të Prishtinës dhe Fatmir Aliu i së njëjtës Gjykatë-Dega në Podujevë, në të njëjtën kohë, kanë qenë edhe persona të autorizuar në biznese private.

E kjo, sipas Kundërkorrupsionit, është në kundërshtim me Ligjin nr. 06/L-011 për parandalimin e konfliktit të interesit në ushtrimin e funksionit publik, shkruan sot “Koha Ditore”.