Arbëri

Murati: Edhe po të arrihet marrëveshja VV-LDK, besimi në to është zbehur

 

Sipas opinionistit Artan Murati, vonesat në arritjen e marrëveshjes mes Vetëvendosjes dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës për bashkëqeverisje kanë bërë që të zbehet besimi në këto dy parti.

Edhe pse u quajt fillimisht “koalicion i shpresës”, sipas Muratit në popull më s’ka besim të plotë për këto dy parti se do të bëjnë punë të mirëfilltë.