Arbëri

Kosova e ’19-s: Ftesat speciale

 

Në më shumë se 250 ka arritur numri i atyre që janë intervistuar dhe po intervistohen në Hagë e Prishtinë, për pretendimet se gjatë luftës çlirimtare kryen krime kundër civilëve.

Informacionet e ardhura nga të intervistuarit nga Prokuroria e Specializuar, flasin për një interes të theksuar të prokurorëve për veprimtarinë e Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së.