Arbëri

Shoqëria civile do ta kujtojë Qeverinë Haradinaj për pasojat negative që i solli Kosovës dhe për shpenzimet e mëdha

Foto: Koha
 

Me entuziazëm dhe hov të madh e kishte nisur vitin 2019 Ramush Haradinaj si kryeministër i vendit. Ishte viti i dytë i qeverisjes por në verë kjo u ndërpre në gjysmë pasi që u ftua nga Gjykata Speciale për t’u intervistuar.

Janari i ftohtë i vitit 2019, Haradinajn e gjeti duke negociuar me atëherë partinë opozitare, PSD për votim të projektligjit të buxhetit të atij viti, i cili u votua vetëm pas plotësimit të disa prej kërkesave të kësaj partie.