Arbëri

Në Tiranë mbi 140 pallate të pabanueshme si pasojë e termeteve

Në Tiranë mbi 140 pallate të pabanueshme si pasojë e termeteve

Dalin raportet e para të dëmeve nga tërmeti i 26 nëntorit në pallate dhe shtëpi banimi në Tiranë.

Sipas drejtorit të Emergjencave në Bashkinë e Tiranës, deri tani janë 140 pallate të pabanueshme në kryeqytet.