Arbëri

Avokati i Popullit: 11-vjeçarit nga Fushë Kosova që u dhunua dhe u vra, nuk iu ofrua ndihma e duhur

Prokuroria e Policia e Kosovës e kanë neglizhuar rastin e 11-vjeçarit, K. V., i cili u vra më 11 korrik, pasi edhe ishte dhunuar seksualisht.

Sipas një raporti të Institucionit të Avokatit të Popullit, këto dy institucione nuk kishin reaguar me kohë për t’ia ofruar mbrojtjen e duhur të miturit, raporton KTV.