Arbëri

Sot në “Express Intervistë” i ftuar Ehat Miftaraj

 

Sot në “Express Intervistën” në KTV, është i ftuar Ehat Miftaraj drejtor në IKD.

Instituti i Kosovës për Drejtësi së fundi ka reaguar ndaj një praktike të përdorur nga disa gjykatës që obligojnë mediat dhe monitoruesit e seancave gjyqësore që gjatë raportimit të përdorin vetëm iniciale për dëshmitarët e rasteve të ndryshme.