Arbëri

Kuvendi i Shqipërisë miraton pakon anti-shpifje të Edi Ramës

 

Është miratuar në Kuvendin e Shqipërisë, paketa anti-shpifje, e cila ka shkaktuar shumë debate ditët e fundit midis gazetarëve dhe mazhorancës socialiste.

82 deputetë dhanë votën e tyre për paketën për të cilën kryeministri Edi Rama thotë se do të luftojë lajmet e rreme dhe shpifjet në median online, ndërsa gazetarët e konsiderojnë kapje dhe kontroll mbi median.