Arbëri

FLUIDI zgjedhet eksportuesi i vitit

FLUIDI zgjedhet eksportuesi i vitit
Artikulli i sponsorizuar

E themeluar me qëllimin kryesor për të ofruar produkte cilësore në kategorinë e pijeve freskuese, të buta, energjike si dhe të produktit ushqimor si vajit Floil, FLUIDI u vlerësua si eksportuesi i vitit 2019.

Ky çmim i madh është ndarë nga Oda Ekonomike e Kosovës.