Arbëri

Bien temperaturat në Kosovë

Foto: Koha/Ilustrim
 

Fushat me presion të lartë të ajrit të cilat kanë përfshirë Kosovën do të mbesin të qëndrueshme edhe gjatë ditëve në vijim.

Si pasojë e kësaj gjendjeje bllokuese anticiklonike dhe kthjellimeve, do të ketë ulje në vlerat e temperaturave minimale, derisa ato maksimalet mbeten pothuaj konstante.