Arbëri

Kështu dukej sot mëngjesi mbi Obiliq

Kështu dukej sot mëngjesi mbi Obiliq

Sipas matjeve të cilësisë së ajrit nga matësit në Prishtinë del të jetë se norma është 155, që përkthehet në ajër të pashëndetshëm.

Një fotografi e bërë nga aeroplani sot në mëngjes, tregon se si duket relievi i Obiliqit dhe Prishtinës me tymtarët që vazhdojnë të vjellin tym dhe sigurisht elemente të dëmshme për shëndetin e njeriut, raporton Koha.net.