Sot në “Express Intervista” diskutohet për mohimin e krimeve të luftës

Sot në “Express Intervista” diskutohet për mohimin e krimeve të luftës

09 December 2019 14:28

Mohimi i krimeve të luftës, është tema për të cilën do të diskutohet sot në “Express Intervistë” në KTV.

Për këtë, i ftuar Bekim Blakaj, drejtori Ekzekutiv i Fondit për të Drejtat Humanitare në Kosovë.

Mohimi haptas nga Serbia e krimeve të luftës? Si erdhi situata deri këtu? A i kemi shfrytëzuar sa duhet faktet dhe argumentet që kemi pas në dorë?, për këto dhe më shumë, ndiqni “Express Intervistën” nga ora 17:15 drejtpërdrejt në KTV dhe në Facebook.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme