Arbëri

Punëtori i KEDS-it lëndohet nga mungesa e mbrojtjes, fillojnë hetimet

 

Në fillim të muajit nëntor, teksa punonte në njehsorin e rrymës elektrike, një punëtor i KEDS-it në Prizren, u aksidentua dhe pësoi djegie të shkallës së dytë.

Punëtori që ishte në javën e parë të punës, u aksidentua më 6 nëntor, ndërkaq, në Inspektoratin e Punës rasti u paraqit vetëm pesë ditë pas ngjarjes, raporton KTV.