Arbëri

Ambasada e SHBA-së kundër ndjekjes selektive të lirisë së shprehjes

Ambasada e SHBA-së kundër ndjekjes selektive të lirisë së shprehjes

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovës ka reaguar në lidhje me deklaratat e fundit rreth luftës në Kosovë të vitit 1999.

Sipas kësaj ambasade, retorika nxitëse dhe rishikimi i historisë të së cilës jemi dëshmitarë kohëve të fundit lidhur me ngjarjet e vitit 1999, janë të papranueshme.