Arbëri

Rama: Kush ndërton vetë shtëpi në fshat, ka 20 mln lekë në dorë

Rama: Kush ndërton vetë shtëpi në fshat, ka 20 mln lekë në dorë

Në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, kryeministri i Shqipërisë Edi Rama prezantoi disa nga vendimet e qeverisë për të prekurit nga tërmeti.

Rama bëri të ditur se për ata banorë që banesa u është shembur në fshat dhe që duan ta ndërtojnë vetë, shteti do t’u japë në dorë 20 milionë lekë të vjetra ( barasvlerë e 1.631 eurove).