Arbëri

Rama thotë se kanë nisur hetimet për 60 kompani të ndërtimeve

Rama thotë se kanë nisur hetimet për 60 kompani të ndërtimeve

Ashtu siç ka ndodhur rëndom pas fatkeqësive natyrore, kryeministri shqiptar Edi Rama ka mbledhur qeverinë e tij në një mbledhje të jashtëzakonshme që në mëngjes.

Fillimisht Rama tha se në Tiranë dhe Durrës është gati të fillojë procesi i meremetimeve, ku në Durrës janë 12 kompani të gatshme dhe presin lejen e autoriteteve.