Arbëri

Dëshmitarët “formalë” të Prokurorisë

Dëshmitarët “formalë” të Prokurorisë

Në kohë “rekord” janë proceduar në gjykatë dëshmitë e shtatë dëshmitarëve në rastin e njohur si “Toka”.

Dëshmitë e shtatë dëshmitarëve të Prokurorisë Speciale janë dëgjuar për rreth tri orë në seancën e së enjtes të gjykimit të ish-deputetit të PDK-së, Azem Syla dhe 17 personave të tjerë, shkruan sot “Koha Ditore”.