Arbëri

500 shtëpitë e para do të ndërtohen në Laç nga Erdogani

500 shtëpitë e para do të ndërtohen në Laç nga Erdogani

Në Laç do të nisë shembja e godinave të cilat kanë rezultuar të pabanueshme për shkak të tërmetit.

Kryeministri i vendit, Edi Rama deklaroi sot në mbledhjen e jashtëzakonshme të mbajtur në orët e para të mëngjesit se duhet të nisë sa më shpejt shembja e pallateve të rrezikshme dhe prej andej të nisë ndërtimi i lagjeve të tjera me parametrat dhe standardet e duhura.