Erdogan: 500 njësi banimi do t’i ndërtojmë në Shqipëri

Erdogan: 500 njësi banimi do t’i ndërtojmë në Shqipëri

29 November 2019 14:32

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Ergogan ka paralajmëruar ndërtimin e 500 njësive të banimit për të prekurit në Shqipëri.

Erdogan: “Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojnë 500 njësi banimi”, transmeton agjencia shtetërore turke e lajmeve, AA.

Komentet

Agroni02/12/2019 13:18

I lumtë presdentit Erdogan! Tuqia në njëzet vitet e fundit e përkrahu cështjen e Kosovës dhe po vazhdon të tregohet dashamirëse e popullit shqiptar.

Shto koment

Të ngjashme