Arbëri

Angela Martini dhuron 30 mijë euro për familjet e prekura nga tërmeti në Shqipëri

Angela Martini dhuron 30 mijë euro për familjet e prekura nga tërmeti në Shqipëri

Edhe modelja, Angela Martini u është bashkuar yjeve të ndryshëm shqiptarë për të ndihmuar familjet e prekura nga tërmeti në Shqipëri.

Ajo ka dhuruar 30 mijë euro, dhe përmes një postimi në Instagram kërkon edhe nga të tjerët që të solidarizohen, transmeton Koha.net.