Arbëri

SHBA: Jemi krah Shqipërisë, ndihmë për çdo gjë që do na kërkoni

SHBA: Jemi krah Shqipërisë, ndihmë për çdo gjë që do na kërkoni
 

Ambasada e SHBA reagoi pas situatës së rëndë që ka prekur vendin duke shprehur keqardhjen më të thellë për shkatërrimin dhe jetët e humbura nga tërmeti i 26 nëntorit.

SHBA tha se qëndron në krah të Shqipërisë në këtë moment të vështirë duke garantuar mbështetje edhe ne aspektin humanitar.