Arbëri

Emiratet e Bashkuara Arabe japin 3 milionë euro ndihma për viktimat e tërmetit në Shqipëri

Emiratet e Bashkuara Arabe japin 3 milionë euro ndihma për viktimat e tërmetit në Shqipëri

Emiratet e Bashkuara Arabe do të ofrojnë ndihmën e tyre prej 13 milionë AED, ose 3 milionë euro, për viktimat e tërmetit që goditi Shqipërinë në 26 nëntor të 2019.

Ndihma humanitare do të dërgohen nga princi Shejh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan dhe Zëvendës Komandanti Suprem i Forcave të Armatosura të Emiratet e Bashkuara Arabe.