Arbëri

Kosova në gatishmëri të dhurojë edhe gjak në Shqipëri

Foto: Ilustrim
 

Qendra Kombëtare e Kosovës për Transfuzionin e Gjakut thotë se ka ngritur nivelin e mobilizimit të stafit të saj në rast të paraqitjes së nevojës për t’ju dalë në ndihmë bashkëkombësve me produkte të gjakut.

“Sipas informacioneve nga kontaktet e vazhdueshme mes dy qendrave të transfuzionit, për momentin nuk ka nevoja të shtuara për produkte të gjakut, dhe kërkesat për produkte gjaku janë duke u mbuluar në nivel vendor”, thuhet në njoftim.