Arbëri

Çohu: Në Kosovë ka shkallë të ulët të ndëshkimit të korrupsionit

Çohu: Në Kosovë ka shkallë të ulët të ndëshkimit të korrupsionit
 

Rastet e korrupsionit po vazhdojnë të barten nga viti në vit, dhe vetëm gjatë vitit 2018 janë parashkruar 58 lëndë të korrupsionit.

Kështu u tha gjatë publikimit të raportit “Qasja në Drejtësi”, të organizatës për Demokraci Anti-korrupsion dhe Dinjitet, “Çohu”.