Arbëri

FSK-së i shtohen edhe 337 rekrutë të rinj, betohen për paqe e siguri

Vijona Kryeziu dhe Fisnik Hyseni, janë bërë pjesë e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Pas përfundimit të trajnimit bazik në Qendrën e Stërvitjes, ata u shpërblyen nga FSK-ja për arritje të lartë fizike.