Arbëri

Ndërpritet greva e minatorëve, Trepça rifillon punën

Ndërpritet greva e minatorëve, Trepça rifillon punën

Minatorët e Kombinatit Metalurgjik “Trepça”, kanë ndërprerë grevën e nisur për shkak të pakënaqësive të tyre lidhur me pagat dhe kushteve e punës.

Këtë e bëri të ditur, kryesuesi i Bordit të “Trepçës”, Ardian Syla, i cli ka thënë se pas negociatave nga të gjitha palët në ndërmarrjen “Trepça”, puna në minierën e Stantërgut pas një ndërprerje dy ditore ka rifilluar.