Arbëri

Hetimi i “Telegraph”: Prindërit shqiptarë trafikojnë djemtë e tyre në Britani për t’iu bashkuar bandave kriminale

Në foto Klevis Drazhi
 

Prindërit në Shqipëri po i trafikojnë fëmijët e tyre adoleshentë në Britani për t’iu bashkuar më pas bandave të krimit të organizuar që kontrollojnë pjesë të mëdha të tregut të kokainës në Britani, ka zbuluar një hetim i bërë nga “The Telegraph”.

Numër vazhdimisht e në rritje i të rinjve shqiptarë po hyjnë ilegalisht në Britani me premtimit për të fituar mijëra funte nga shitja dhe menaxhimi i drogës për bandat.