Arbëri

E diela me “Koha Ditore” u kushtohet qindra-mijëra ndërtimeve ilegale në vend

Mbushja e hapësirave private e publike me ndërtime pa leje gjatë 20 vjetëve të fundit, vlerësohet si nga një shqetësimet më të mëdha të Kosovës dhe qytetarëve të saj.

Pikërisht kësaj çështjeje i kushtohet numri i veçantë i së dielës në Koha Ditore. Shkrimi kryesor flet për 352 mijë ndërtimet e jashtëligjshme që presin legalizimin, dështimin në respektimin e ligjit dhe rekomandimet e shoqërisë civile.