Arbëri

Paralajmërimi për ndalje të qarkullimit të trenit ka shqetësuar udhëtarët e rregullt

Adem Hasili është banor i fshatit Bardh të Fushë Kosovës, i cili udhëtimin e tij drejt kryeqendrës ka vendosur ta bëjë me tren. Për të dhe shumë bashkëfshatarë të tij, treni është mjet më i shpejtë dhe më i lirë.

Për profesorin Hasilin, udhëtimi me tren mundëson ikje nga kaosi në trafik, raporton KTV.