Arbëri

Renovimi i objektit të ri të presidencës do të kushtojë miliona euro, punëtorët e MKRS-së e të Bujqësisë kundër largimit

 

Brenda vitit të ardhshëm pritet që presidenca të kalojë në hapësirat e objektit ku gjenden Ministria e Bujqësisë dhe Ministria e Kulturës.

Një shumë e konsiderueshme e buxhetit të shtetit do të shkojë për renovimin e këtij objekti, raporton KTV.