Arbëri

LDK-ja nxjerr në tavolinë edhe postin e kryeministrit

LDK-ja nxjerr në tavolinë edhe postin e kryeministrit
 

Qëndrimet publike të disa zyrtarëve të lartë të Lidhjes Demokratike të Kosovës po sfidojnë mundësinë e arritjes së marrëveshjes së shpejtë për koalicionin qeverisës me Lëvizjen Vetëvendosje.

Ndonëse më të shpeshta janë deklaratat ku thuhet se mes dy partive politike ka vullnet dhe gatishmëri për të ndërtuar program të përbashkët qeverisës, megjithatë nuk mungojnë “mesazhet” se ky entuziazëm edhe mund të shkojë huq, shkruan sot “Koha Ditore”.