Arbëri

Krerët e LVV-së dhe LDK-së e diskutojnë edhe postin e presidentit, Thaçi ta përfundojë mandatin

Rreth një vit e gjysmë i kanë mbetur presidentit HashimThaçi, deri në përfundim të mandatit.

Pozita e Thaçit pritet të vendoset në tavolinën e bisedimeve mes liderëve të të dy partive, që morën shumicën e votave në zgjedhjet e 6 tetorit, raporton KTV.