Arbëri

Cakaj thotë se Serbia ka dështuar në vënien e drejtësisë për krimet në Kosovë

Cakaj thotë se Serbia ka dështuar në vënien e drejtësisë për krimet në Kosovë
 

Ministri në detyrë për Evropën dhe për Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj ka përshëndetur miratimin e Rezolutës nga Dhoma e Përfaqësuesve në SHBA për vëllezërit Bytyçi.

Ndërkohë u shpreh se Serbia po dështon në vënien para drejtësisë të përgjegjësve për krimet kundër shqiptarëve të Kosovës.