Arbëri

Opozita kërkon zgjedhje të parakohshme, në planet e Ramës nuk është dorëheqja

Opozita kërkon zgjedhje të parakohshme, në planet e Ramës nuk është dorëheqja
 

Opozita në Shqipëri ka përsëritur kërkesën për zgjedhje të parakohshme pas “JO”-së nga Brukseli, në të njëjtën formë si veproi Maqedonia e Veriut.

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha, në një dalje për mediet nga selia e Partisë që ai drejton, deklaroi se Qeveria shqiptare duhet të marrë përgjegjësitë për dështimin e negociatave dhe t'ia kthejë mandatin popullit shqiptar.