Arbëri

Avokati tregon se për çka u intervistua Driton Lajçi nga Specialja

Avokati tregon se për çka u intervistua Driton Lajçi nga Specialja

Avokati Artan Qerkini, ka njoftuar se klienti i tij, Driton Lajçi, është marrë në pyetje nga Zyra e Prokurorit Special (ZPS) me datën 17 tetor 2019 dhe atë vetëm për 2 orë, e jo siç është raportuar në media.

Qerkini thotë po ashtu se ZPS-ja është interesuar për funksionimin e Zyrës për mbrojtje juridike për personat potencialisht të akuzuar.