Arbëri

NATO për rifillimin urgjent të bisedimeve Kosovë-Serbi

NATO për rifillimin urgjent të bisedimeve Kosovë-Serbi

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ka thënë të hënën në Londër se bashkëpunimi i NATO-s me Serbinë është i mirë dhe e ka vlerësuar këtë vend si partner të besueshëm.

Këtë deklaratë të shefit të Aleancës Veri-Atlantike e transmetoi Dragan Shormaz, kreu i delegacionit serb në Asamblenë Parlamentare të NATO-s në Londër.